March 5, 2010

Tervetuloa blogiini - Welcome to my blog!

Vihdoinkin mulla on oma blogi. Ei siksi, että sen luominen olisi jotensakin vaikeaa. Oli melkein liiankin helppoa napsautella askel askeleelta sivulle, joka ilmoitti "Olemme luoneet sinulle blogin!" ja "Kirjoita blogiisi".

Aikaa tämän blogin aloittamiseen vei ajatus, että eihän mulla oikeasti tule olemaan aikaa bloggailuun ja riittääkö sitä kirjoitettavaa alkuinnostuksen jälkeen. Olen seuraillut useita blogeja, kaikenkarvaisten kiinnostuksenkohteideni mukaan. Täytyy sanoa, että seuraaminen jää siihen kun juhannuksena käyn lukemassa kuinka blogiin on viimeksi kirjoitettu helmikuun paukkupakkasista.

Toiveena on, jos tätä ystävät, tuttavat, sukulaiset ja kumminkaimat kävisivät lukemassa, että uutta luettavaa löytyisi viikottain. Kirjoitan kaikenkarvaisista kiinnostuksen kohteistani. Lapset ovat kaikenkarvaisten listalla, samoin Keski-Aasian ihmeellinen kulttuuri ja elämänmeno, syvälliset ajatukset ja pinnalliset kikatukset.

Rakastan valokuvien ottamista! Kuvia aion laittaa mielellään enemmän kuin vähemmän. Ja ehkä suomen kielen kirjoitustaitokin pääsee ravistamaan ruostetakkinsa kun alan runoilemaan äidinkielläni!

Kohta kirjoitan toisen blogin ja selitän siinä tämän blogin älyttömän pitkän englanninkielisen otsikon.

Äitini Taina Karin Mirjamin syntymäpäivänä,
Henna-Maria

No comments:

Post a Comment

Kommentin jättäminen on tervetullutta! Kuka olet, mistä löysit tänne, mitä mietit?