May 5, 2010

The Shack - taas hyvä kirja


Olin kuullut tästä kirjasta jonkin aikaa sitten, ja kun näin sen vierastalon kirjastossa nappasin heti lukupinooni.


Kirjan päähenkilö on Mack, jonka elämässä tapahtuu suuri tragedia. Sen johdosta Mackin elämään astuu The Great Sadness (valtava suru), joka painaa olkapäillä ja ahdistaa painajaisilla. Mack ei pääse yli surun suosta, jossa koko perhe rämpii. Eräänä päivänä hän löytää postilaatikosta yllättävän viestin, ja sen perusteella hän palaa paikalle, jossa tragedia tapahtui. Tapahtumapaikka on The Shack - ränsistynyt hökkeli keskellä erämaata.


Hökkelissä Mack kohtaa Jumalan tavalla, jota ei olisi ikinä uskonut. Hän saa kysyä kaikki vaikeat ja ahdistavat kysymykset...miksi Jumala ei voinut varjella viatonta lasta pahalta...voiko Jumalaan enää luottaa... ja samalla hän kokee Isän, Pojan ja Pyhän Hengen hyvin elävällä tavalla.

Kirja on erittäin hyvin kirjoitettu. Elävyyttä mulle siihen antaa Oregon tapahtumapaikkana, olen itse käynyt monissa kirjassa kuvatuissa paikoissa. Mackin lomaretki lasten kanssa, jossa tragedia tapahtui oli jopa liiankin elävästi kirjoitettu. En voinut laskea kirjaa käsistäni, jännitys oli niin suuri.

Hökkelissä vietetty aika on Mackille kuin taivas. Ja se on myös kirjoitettu taivaallisen hyvin. Voi kuinka tämä tarina olisikin totta! Haluan itse kokea tuollaisen viikonlopun!

En voi oikeastaan kirjoittaa enempää, jotten paljasta juonta liikaa. Mutta suosittelen lämpimästi!

Tästä pääsee kirjan kotisivuille.

Tästä voit ostaa kirjan Amazonilta.

3 comments:

 1. Tämä muutti kyllä minua paljon! Oon laittanu kirjaa kiertoon ja suosittelen kyllä kans!

  ReplyDelete
 2. Hei! Eikö oo hyvä kirja!
  Onkohan sitä suomennettu? Hain Suomalaisen kirjakaupan sivuilta, mutta ei ollut!

  ReplyDelete
 3. Ei taia olla suomeksi tätä. Oisin kans äitille sitä suositellu, mutten oo mistään löytäny.

  ReplyDelete

Kommentin jättäminen on tervetullutta! Kuka olet, mistä löysit tänne, mitä mietit?