March 5, 2012

Lapset kevätpihalla

Tänään on blogini syntymäpäivä! Samalla onnittelut äiti-kullalle Suomeen! Kyllä sitä kakkua syötäisi jos oltais siellä :)


Aurinko houkuttelee esiin vauhdin huumaa.


Joululahjapyörät on kovassa käytössä nykyään.


No, vauhdin huumaa, kukin tavallaan...Kun prinsessa sai tämän auton 1,5-vuotiaana, eihän se uskaltanut edes istua sen kyytiin.  Nyt mennään potkimalla jo pitkin pihaa. 


Kuisti on mainio leikkipaikka lämpöisinä päivinä. 


Mutta suurin yleisömagneetti on keinu.  Autonrengas on mitä parhain keinu, siihen mahtuu useampi lapsi kerrallaan.  Pienetkin pysyy siinä hyvin kyydissä laittamalla jalat renkaan sisään. 


Pukuleikit on täällä supersuosittuja!  Ostamme vähän väliä uusia (isompia) pukuja basaarista.  Sitten ompelen niiden revenneitä saumoja taas kiinni. Spidermanejä meillä juoksee aina muutama pihalla ja kadulla. 
Intiaanipuvut teetettiin syksyn pukujuhlaan basaarista ostamista kankaista. Esikoisen päässä on ihan oikea kalkkunansulka...kalkkuna menetti henkensä Amerikan Kiitospäivän aattona... :D Lapset seuraa kiinnostuneena pensasaitojen trimmausta. Ne on kasvanut aika korkeiksi tässä viiden vuoden aikana, vaikka onhan niitä vähän aina leikattu siistimmäksi.  Tänä keväänä leikataan oikein kunnolla matalammaksi. 
Nämä on aika jänniä pensaita: olen löytänyt oksista, pensaiden sisältä, roikkumasta kaikenlaista tavaraa.  Lähinnä leluja ja muuta lasten käsittelemää kamaa, mutta nyt löysin sieltä tämän: 
Teekuppi.  (Mistä tuo ryppyinen naisen käsi on meille joutunut?) 
Kuppi ei ole meidän, ja uskon, että se on joutunut pensaaseen häiden aikaan
Palautetaan omistajalle! 2 comments:

  1. Etummainen lapsi näyttää kuvassa siltä, että juuri hyppäämässä pois keinusta :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Niinpä näyttää, vauhti on aika kova ja hauskaa oli! Nyt on muuten eräs naapuri tehnyt pihalleen samanlaisen keinun, on kai maine kiirinyt lasten kautta kotiin saakka :)

      Delete

Kommentin jättäminen on tervetullutta! Kuka olet, mistä löysit tänne, mitä mietit?