October 31, 2011

Halloweenin aattona

Hyvää Halloweenia!

Emme juhli sitä täällä mitenkään, mutta ajattelin toivottaa hyvät juhlat, jos aiot juhlia.  Ja halusin saada vielä yhden postauksen tälle lokakuulle. Krhm.


Iltaruoka on valmis, pienin nukkuu ja isommat katsoo hauskaa elokuvaa, jonka on päässyt äitisensuurin läpi.  Olen siis työtön tämän tunnin :)Kuten varmaan huomaat, tein vähän muutoksia tähän blogiin.  Olen jo pitkään halunnut muuttaa tuota taustaa, ja viikonlopun aikana sain sen tehtyä.  Netti oli jotenkin ihan hirveän hidas ja joka klikkauksen jälkeen piti odottaa viisi sekuntia ainakin ennenkuin mitään tapahtui.  Murrr!Olin myös pitkään miettinyt blogin nimen vaihtamista.  Silloin kun perustin blogini, en tiennyt bloggauksesta yhtään mitään.  Niinpä en ajatellut, että blogissa on osoite ja nimi.  Ja nimi on se, joka jää näkyviin joka paikassa.  Ja vaikka se nimi Supercalifragilisticexpialidocious oli ihan hauska, se ei antanut oikeaa kuvaa blogini sisällöstä.  Niinpä nimenä on nyt Central Asian Living, joka on kuitenkin aina ollut tuona osoitteena.  Eli eloa Keski-Aasiassa.

Mutta osaan nyt kirjoittaa Supercalifragilisticexpialidocious turvautumatta malliin.
Täällä on satanut vettä muutaman päivän ja puut ja pensaat ovat ihanasti pestyjä.  Aurinko pilkahti ihan vähän pilven takaa, mutta nyt on taas taivas harmaana.  Ei siis kuvanottoilma, mutta löysin viime vuoden lokakuulta Keski-Aasian elämää kuvaavia kuvia.  Täällä siis jokasyksyistä työtä...


Hyvää lokakuun viimeistä päivää (ja siskontyttärelle oikein ihanat synttärionnittelut!)...
marraskuussahan saa alkaa jo joulunodotuksen, saahan?

Henna-Maria

No comments:

Post a Comment

Kommentin jättäminen on tervetullutta! Kuka olet, mistä löysit tänne, mitä mietit?