August 29, 2010

Pääkaupungin puistossa

Tässä on muutama kuva pääkaupungin uudesta keskuspuistosta. Kävimme siellä mmmm... pari viikkoa sitten? En ole ollenkaan semmoinen reaaliaikainen kuvaaja. "Juuri astelimme keskuspuiston suihkulähteiden luona, ja kuivailen vieläkin vesipisaroita kameran linssistä". Saatte sitten näitä juttuja vähän jälkikäteen. Mutta luulen, että kävimme pääkaupungissa pari viikkoa sitten. Ihan vain olemassa ja tapaamassa ystäviä. Oli kivaa. Nämä kuvat otimme kiinalaisessa ravintolassa syömämme lounaan jälkeen. Tässä näkyy neuvostovaikutteinen suihkulähde. Tykkään noista taustalla näkyvistä vanhantyylisistä katulampuista!Villit vesikiehkurat.


Prinssi Uljas.

Prinsessamme.

Lapset innostuivat juoksentelemaan altaiden reunoilla. En jaksanut alkaa miettimään, että jos ne sinne tipahtaa. Päätin antaa juosta. Entä jos tipahtaakin? Vaihdetaan sitten kuivat vaatteet. Kotiinpäin oltiin menossa joka tapauksessa.

Vesi oli ihanan raikasta ja viileää kuumana keskipäivänä. Eikä sinne altaaseen kukaan sitten tipahtanutkaan. Vaikka mieli varmasti teki. Täällä on aika yleistä, että pojat virvoittelevat kaupungin suihkulähteissä. Tämä on uusi puisto, joten tänne ei tulla uimaan (vielä).

Lapsilla on kova ikävä Turkin ihaniin uima-altaisiin. Naapurustossamme on pikku kanaali, jossa mieli tekisi uida, mutta kun äiti ei anna. Vesi virtaa aika nopeasti, ja sinne pitäisi lähteä vahtimaan.

Ja kohta on jo virallisesti syksy!

No comments:

Post a Comment

Kommentin jättäminen on tervetullutta! Kuka olet, mistä löysit tänne, mitä mietit?