July 26, 2014

Kuvia rantatalosta


Itselle on kiva muisto nämä kuvat talosta, jossa vietimme rantalomaa ja tässäpä ne teillekin maistiaisiksi.

Talon etuovelta lähti heti portaat ylös ja alas.  Ylemmässä osassa on olohuone, keittiö, parveke ja portaat yläkerran loft-huoneeseen, jossa lapset nukkuivat.  Siitä en kuitenkaan hoksannut ottaa kuvia.

Kuvatekstit alkaen ylävasemmalta ja siirtyen kellonsuuntaan:

Lapset tähyilevät ihania merimaisemia.  Olohuone.  Ovi parvekkeelle.
Keittiö oli täydellisesti kalustettu ja sisustettu.
Portaat eteisestä yläkertaan.  Suomalaisen silmään pistää heti kokolattiamatot, joilla siis myös portaat on vuorattu.  
Lapset nauttivat palapeleistä ruokailupöydän ympärillä.
Keittiö.
Tykkäsin siitä, että rantataloa ei ollut sisustettu perinteiseen sinivalkoiseen merenrantatyyliin.  Värimaailma oli lämmin ja kodikas punainen sekä keltainen ripauksella sinistä.  

Olohuoneen kukkasohva on käännetty ikkunaa kohti ja hyvällä syyllä: siinä kelpasi loikoilla ja katsella kun meren aallot lyövät rantaan ja lokit kiitävät taivaalla!  
Ulko-ovelta alakertaan menevät portaat johtivat kahteen makuuhuoneeseen.  

Kuvassa oikealla on kuvia päämakuuhuoneesta, jossa on punainen kaappi, vihreävalkoruudullinen muhkea nojatuoli, jättimäinen sänky ja (ei kuvissa) pieni takka.  Minua ihastutti ihanan värikäs ja todella pehmeä matto, josta keskellä pieni yksityiskohtakuva.  Kylppäri oli laventelin ja vaaleanvihreän sävyinen ja sieltä löytyi sekä suihkukaappi että kylpyamme. 

 Vasemmalla olevissa kuvissa on talon vierashuone, joka oli amerikaano-tyylillä sini-puna-valkoinen.  Tykästyin kauniiseen yöpöydän tehtävää suorittavaan kirjoituspöytään.  
Vierashuoneen kylppäri oli kalateemainen, sini-keltainen ja valkoinen.  Sain paljon ideoita sisustukseen ja mietin, että onkohan talon emäntä käyttänyt ammattilaissisustajaa, vai onko hän vain noin taitava ihan itse.  Je kuvia olisi pitänyt ottaa enemmän!  


No comments:

Post a Comment

Kommentin jättäminen on tervetullutta! Kuka olet, mistä löysit tänne, mitä mietit?