March 7, 2013

Kävin taas kirppumarkkinoilla

Ihan ensimmäiseksi täytyy sanoa, että kyllä siinä lapsivuodeajassa on totuuden siemen.  
Nimittäin nyt vasta kuuden, seitsemän viikon jälkeen vauvan syntymisestä alkaa löytyä rytmiä päivään ja väsymys helpottaa. 

 Keski-Aasiassa on tällainen 40 päivän maaginen jakso syntymän jälkeen, jolloin äidillä on ainakin periaatteessa mahdollisuus antaa muiden hoitaa kotihommat ja keskittyä itse vauvan hoitoon. Nyt olen tuon 40 päivää ohittanut ja ehkäpä tässä alkaa aikaa löytymään jopa bloggailuunkin! 

Mainitsin aiemmin, kuinka olen menossa kirpparikierroksille.  No, olen käynyt useammankin kiepin paikkakuntien kirpputoreilla, se on mulle semmoinen harrastus ja kiertelen niitä mielelläni vaikken mitään ostaisikaan/hakisikaan.  Useimmiten sieltä kuitenkin tarttuu jotain mukaan.  En jaksa jokaista lastenvaatetta kuvata, kun ne on kuitenkin vaan ihan perusvaatteita joita tarvii...yritän olla ankaran käytännöllinen ja keskittyä ostamaan juuri sitä, mitä lapset oikeasti tarvii (laittaa kymmenennen prinsessamekon takaisin rekkiin).  Vaikka onhan sitä kiva ilahduttaakin lapsia.  

Tässä yhden reissun saalista...Tämä pusero on ihan wannabe-romantikko.  En ehtinyt sitä kokeilemaan päälle, vaan nappasin sen mukaan koon perusteella.  Pusero on hiukkasen lyhyehkö, mutta katsotaan alanko sitä käyttämään.  Mutta ihanat värit ja pitsit sekä hihansuun nauhat saa iloiselle mielelle kaapistakin käsin! 


Jokainen bebe ansaitsee Pentikin pesulapun, eikö vaan?  Vaikken pesulappuja käytäkään.  Vielä.  Ehkä opettelen niillä pesemään.  Kun oli oikean värinenkin, ja ihan uusi! 

Niin mitä sitä kirjoiteltiinkaan ankaran käytännöllisestä shoppailijasta...?


Tämä puu (vaneri?)tarjotin oli aivan ihastuttava tapaus!  Ruusuja... Nyt pitää punnita tarkkaan otetaanko se mukaan Keski-Aasiaan.  Ensimmäinen matkalaukku paluumatkaa varten on pakattu tänään!


Esikoisen kotikoulua ja omia ompelujuttuja varten löytyi lankoja...ja kaunis kori.  


Valkoinen kankaanpalanen, jossa on tekstiä hauskalla kohokirjoituksella.  Tätä varten minulla onkin idea ja se laitetaan heti toimeen kun ollaan siellä Keski-Aasian kodissa.  


Kuvata en ehtinyt piirakkavuokaa (sellaista en vielä omistanutkaan Suomessa), harmaata villahuopaa (löytyi ihan pilkkahintaan), kaunista kulhoa keittiöön (niitä ei ole koskaan liikaa) enkä esikoiselle löytynyttä sänkyä.  
Mutta ne sitten ensi kertaan. 
Nyt:
Nukkumaan! :)   

No comments:

Post a Comment

Kommentin jättäminen on tervetullutta! Kuka olet, mistä löysit tänne, mitä mietit?