January 4, 2013

Kranssit

Mainitsin jo aiemmin, miten olen ihastunut kransseihin tänä jouluna.  Vaikka joulu tuli ja meni, en ehtinyt näyttämään kuvia...joten näin uuden vuoden kunniaksi siis kranssit! Tähän kranssiin leikkasin oksia pihan pensasaidoista.  Aloitin kierittämällä vahvaa rautalankaa kolmen kierroksen verran ympyräksi.  Sitten asettelin oksat rautalankojen väliin.

Halusin oikein raikkaan värisen kranssin, ja mukaan pääsi valkoista tekokukkaa, vaaleanvihreitä koristepalloja ja pastellinsävyisiä lahjapakettikoristeita.  

Kukkien muovipäällysteiset rautalankavarret taipuivat hyvin kranssin rautalankojen väleihin.  Pallot pujottelin ensin ohueen kuparilankaan, jonka kiersin sitten kranssiin asetellen koristeet sopivin välein.
Pakettikoristeet olivat yksitttäisillä rautalangalla varustettuja, joten niiden kiinnittäminen oli helppoa.    Halusin myös oikein tyttömäisen romanttisen koristeen.  Aloitin pujottelemalla valkoisia helmiä ja punaisia kulkusia rautalankaan, sen kummemmin suunnittelematta ja miettimättä.  Lopuksi taivutin langan sydämen muotoon ja koristelin sen punaisella rusteilla.  Söpöstys! Tein myös kaksi kranssia viiniköynnöksen oksista kiertämällä.  Niistä ei valitettavasti otettu kuitenkaan kuvia.  Täytyy ottaa myöhemmin!

Sen sijaan helmisen joulukuusen muodoista otin lähikuvan....jotka ovat hirmu vaikeita kun luonnonvaloa on niin vähän saatavilla! 


No comments:

Post a Comment

Kommentin jättäminen on tervetullutta! Kuka olet, mistä löysit tänne, mitä mietit?