January 7, 2013

Uuden Vuoden Aloitus


Hyvää Uutta Vuotta 2013!

Tuntuu, että olen ihan jäänyt jumiin Jouluisiin tunnelmiin.

  Kävin tänään kirjastossa ja lainasin Ihana-lehden joulunumeron :)
Niin, olemme siis koto-Suomessa ja nautimme hyvinvointivaltion palveluista; lapset ilmaisessa koulussa ja kirjasto kovassa käytössä.  Käyn ilmaisessa neuvolassa ja odottelen vaavin syntymää...siitäkin maksamme vain joitain kymppejä, jos kaikki sujuu hyvin.  

Mutta siis tuosta Joulusta...askarteluvinkkejä lukiessa aloin toivoa, että saisin järjestää Joulumyyjäiset!  Ehkä sitten joskus.  Onhan sitä hullumpiakin asioita maailmassa toivottu ja ne ovat toteutuneet.  Kuvamannekiinina on tässä Keski-Aasian kotimme syksyn viimeinen ruusu.  Kuva on otettu marraskuun viimeisinä päivinä, kun saimme oikein syksyisen sadeilman.  Kävin puutarhassa nappaamassa viimeisen kukkivan ruusun maljakkoon ennekuin se joutui sateen pieksämäksi.  Olihan se jo ränsistynyt syksyn tuulissa, mutta tuoksui aivan ihastuttavan hyvältä.  


Innostuin kokeilemaan erilaisia kuvankäsittelytyylejä.
Uutta kameraa täytyy alkaa tosissaan opettelemaan.  Meinaan kun vauva saapuu, niin se on varmasti kovassa käytössä ja olisi kiva saada ihan onnistuneita otoksia perheen pienimmästä ja muistakin lapsista.  Sain joululahjaksi jalustan, ja sen kanssa saa sitten ehkä terävämpiä kuvia hempeissä valaistuksissa.  


Jäin viime vuoden tapaan Facebook-lomalle tammikuun ajaksi.  Pari kertaa mies on minut yllättänyt omilta sivuiltaan (!).  Mutta oli pakko mainostaa erästä taidenäyttelyä ja sitten onnnitella erästä ystävää vauvan johdosta!  Mutta nyt olen taas kiltisti enkä mene sinne kurkkimaan.  Kirjoittelen sitten täällä.

Kuten siitä, että olen joutunut leppäkertun hoitajaksi.  Lapset löysivät asunnosta leppäkertun ja eihän sitä voi heittää ulos, pakkaseen.  Se on keittiössä lautasella, päälle laitoimme ylösalaisin olevan muovikulhon.  Olen ruokkinut sitä vihannesten paloilla.  Salaatinlehteä,  kurkkua, tomaattia.  Vielä se on hengissä, vaeltelee ympäri lautasta tai nököttää tomaatin reunalla, vaikken yhtään tiedä kuinka onnellisena. Kaikkeen sitä joutuu...Huomenna olisi treffi-iltapäivä miehen kanssa ja minä toivon kirpparikierroksia ja kahvittelua ja ehkä ateriankin vielä lopuksi.  Masu tulee mukaan, ajattelin, että on se vielä helpompaa kuin vauvan kanssa, vaikka painaahan tuo jo...

Iloisia hetkiä uudelle vuodelle toivotellen! 


1 comment:

  1. Hennis laitappa mulle s-postia ja kerro kuulumisia. Mulla ei oo naamakirjaa, mutta miehelläni on ;)
    -LauraA

    ReplyDelete

Kommentin jättäminen on tervetullutta! Kuka olet, mistä löysit tänne, mitä mietit?