December 12, 2012

Pinnaillaan Joulua varten!

(In English at the end)

Olen tänä Jouluna aivan ihastunut kransseihin!  Olen väkertänyt jo kolme valmiiksi ja yksi iso on tuloillaan.  Laitoin lapsetkin tekemään kransseja ja he saivatkin kolme pientä tehtyä, kukin omalla tyylillään.  Laitan kuvia niistä omista vähän myöhemmin kun ehdin ottamaan päivänvalon aikaan kameran käteen.  


Löysin iki-ihanasta Pinterestistä paljon ihastuttavia kranssi-ideoita.  Jos haluat käydä niitä katsomassa, pinterest nimeni on hennamaria: 



http://pinterest.com/hennamaria/

Christmas berry window wreath

Sinne säästelen muitakin koristeluvinkkejä joulua varten.  

Very sweet, love the colors.

Järjestämme perinteisesti Joulujuhlan kodissamme ja se on jo perjantaina.  Iik!  Perinteiseen tapaan keskityn koristeluun, jälkiruokiin ja glögin keittoon ja muut tuovat pötyä pöytään :)

Juhlaa varten täytyy lähteä basaaria kohti, pöytäliinoja varten olisi yksi värihaave ja pitää katsoa onko basaari yhtään samaa mieltä minun väriteemani kanssa.  Jos ei löydy, niin sorrutaan sitten viime joulun perinteisen punaisiin liinoihin.  Tai säädän jotain lakanoista ja kankaista :D

Mitens teillä joulusuunnittelut ja -valmistelut?  Mistä löydät parhaat ideat ja vinkit?

This year I have fallen in love with wreaths and have made several for our home already. Pinterest is a wonderful place to get ideas and inspiration: http://pinterest.com/hennamaria/
Today my big goal is to find material for tablecloths in the bazaar.  We are hosting our annual Christmas party on Friday and I'm happily preparing the decorations! 

No comments:

Post a Comment

Kommentin jättäminen on tervetullutta! Kuka olet, mistä löysit tänne, mitä mietit?