September 27, 2011

Syksyistä sisustusta

On varmaan tuttua teillekin, että yksi hiirenklikkaus johtaa toiseen ja se taas toiseen ja sitten ollaan jo ihan mennyttä miestä...naista pitkäksi aikaa.  Kävin katsastamassa blogilistani uudet postaukset, ja löysin SyksynJuhlaLinkityksen.

Järjestääkö suomalaiset blogit tällaisia linkkijuhlia? Et joku järjestää blogissaan 'Juhlan' ja sinne toiset sitten linkittää oman blogipostauksen Juhlan teemalla? Ne on ihan hauskoja, varsinkin jos etsii ideoita tietystä aiheesta.

Löysin syksylle oman blogipartyn...Aivan ihania ideoita, tämän päivän teemana on takanreunuksen tms. hyllyn syksyiset koristelut.  Ei Suomessa kai harrasteta noita takanreunoja samalla innolla kuin valtameren takana, mutta saahan niistäkin inspiraatiota...omalle ikkunalaudalle tai lipastonpäälle... Kynttilät ainakin otan nyt heti käyttöön!En ole oikeastaan vielä mitään koristellut syksyä varten...Jotenkin mun kodin koristeluteemat ovat olleet Joulu ja Pääsiäinen...sitten kun inspis iskee niin olen muutellut järjestystä tai vaihtanut verhoja tai laittanut taluja seinään ja sen semmoista pientä.

Laavasin sitä linkkilistaa.  Linkkejä on jo yli 200, joten en tietenkään voinut jokaista käydä katsomassa... vaikka halua olisi! Valitsin kuvan perusteella omasta mielestäni kauneimmat ja mielenkiintoisemmat ja kävin hakemassa ideoita ja nauttimassa vaan.

Olihan niitä nättejä monta, mutten innostunut niistä oranssi & kurpitsteemaisista postauksista yhtä paljon.  Omalle silmälle mieluisia postauksia laittelen nyt tässä teillekin näkyville.Tämä lipastonpäällinen houkutteli minua juuri tuolla ei-syksyisellä värityksellään.  Nuo kurpitsat ovat hauskoja! Eikä yhtään oranssia! :)


Mike and Jack, Fall mantel 214

Tässä on aivan upea luomus! Taustalla vanha ovi, ja esillä hauskoja pöllöjä, höyheniä ja kultaisia raameja.  Suosikki! Täytyy joskus käydä katsastamssa muitakin postauksia, täältä saa varmasti ideoita vaikka mihin.
Hopeaa, valkoista, vanhaa ja kaunista.  Tämän blogin pitäjällä on silmää asetelmille! Ja vanhoja kirjoja...rakastan vanhoja kirjoja.Pianon päälle kerätyt koriste-esineet viehättävät valkoisuudellaan ja hauskoilla yksityiskohdilla (ihana peili!).  Eikä tavaraa ole liikaa. Vaikka en ikinä maalaisi kotiini oranssia seinää, se luo mukavan kotoisen tunnelman.  Toisaalta, never say never :) Lisää kuvia löytyy täältä.
Oranssia seinää en halua, mutta tiiliseinässä on aivan upean rosoista tunnelmaa!  Tässä on kyllä käytetty kauniisti tuo 'takanreuna'.  Aivan ihastuttavasti melkein tippumassa nuo lehdet...ja oikeiden omenien käyttä on plussaa! Niitähän voi sitten korvata kun tulee edelliset syötyä. Tykkään ihan kaikesta tämän talon takanreunuksella.Vaikka tämä takanreunus ei olekaan niin 'tyrmäävä', jokainen tavara symbolisoi jotain tälle perheelle.  Se onkin kiva idea.  Nuo kukat/oksat taisivat olla se houkutus, jolla klikkasin linkkiä.  Ja hauska tausta!
Ihanasti käytetty luonnonantimia...ja puiset koristeet ovat herkkuja! Kaunis ja syksyinen.
Tässä esiteltiin koko huonetta, mutta tykästyin tähän kuvakulmaan...kuivat heinät reunustavat kivasti, tekee mieli päästä kierrokselle ja sinnehän pääsee!

Innostuin siis kovasti näistä kuvista ja koristelimme lasten kanssa yhden ikkunalaudan...Ei siis takanreunusta meilläkään.  Kaivelin koristeet esille ja löytyihan siellä syksyisiä tavaroita: oranssia ja kurpitsoita!!! Niinpä niin.  Laitan kuvia sitten myöhemmin.

Käy ihailemassa syksyisiä koteja ja kerro mistä tykkäsit eniten!
Miten olet koristellut kotia syksyn kunniaksi? Vai säästeletkö Joulua varten?

Syystunnelmissa,
Henna-Maria

No comments:

Post a Comment

Kommentin jättäminen on tervetullutta! Kuka olet, mistä löysit tänne, mitä mietit?