November 23, 2011

Ohivilistävä maisema

Aina kun ajamme autolla jonnekin, istun pelkääjän paikalla ja nautin maisemista.  Voin istua ihan tyytyväisesti hiljaa kauan aikaa ja nauttia ohivilistävistä taloista, eläimistä ja varsinkin ihmisistä.

(Hmmm....Suomessa harrastin samaa junassa, mutta eihän siellä näy muuta kuin metsää.  Nautin vain maisemista ja mietiskelin...)

Viime ajelulla minulla oli kamera mukana, ja koska minusta on aina niin mielenkiintoista nähdä miten ihmiset asuvat, ajattelin näyttää teillekin keski-aasialaista tienvarsikuvaa.  


Kaupunkimme ulkopuolella olevaa kylää.   Mitenköhän minusta tuntuu, että vaikka nuo sähkölinjat menee tuossa ihan vieressä, niin täällä ei ole montaa tuntia sähköä päivässä... Huom. tuollaiset mutatiet ovat ihan normiteitä kylillä.  Tämä on ihan hyvässä kunnossa!


 

Reippaasti rakennettu ihan rinteelle.  Kuinkahan moni pikkulapsi tuosta kierii päivittäin alas, tarkoittamattaan?Tuolla 'kattilassa' ovat pojat monesti jalkapalloa pelaamassa, siellä on yksi tasaisempi kohta.Naiset puutarhassaan.


Paimentyttö tuo lauman kotiin.  Ujostutti kuvaotto.Mitähän tuo rinteellä seisova nainen ajattelee?


Löydätkö ylläolevasta kuvasta Ladan? On ihan hyvin maastoutunut!


Kattojen tasalla. 


Täältä katsottuna tuo kyläelämä on niin mahdottoman romanttisen näköistä.Ja taas yksi keskenjäänyt/tyhjäksijäänyt rakennelma.  'Kauppakeskus'.

1 comment:

  1. Autossa on hyvä mietiskellä kun ei oo mitään muuta työtä tai tekemistä näkösällä. Kivoja kuvia. Erillaista se elämä siellä ku täällä.

    ReplyDelete

Kommentin jättäminen on tervetullutta! Kuka olet, mistä löysit tänne, mitä mietit?