February 23, 2011

Tunnustus

Blogimaailmassa liikkuu tällaisia pieniä "nappeja" eli tunnustuksia, joita voi jakaa haluamalleen blogille. Olen elämää villa honkasalossa-blogia maanisesti uskollisesti seuraava lukija, ja malla oli saanut tämän tunnustuksen jo vaikka kuinka monelta bloggaajalta. Ei se ole ihmekkään, sillä niin herkullisesta kodista hän postailee kuvia ja kirjoituksia. Se on semmosta silmäkarkkia.

Tänään malla lähetti tunnustuksen tuulen mukana ulkomailla asuville lukijoilleen. Minäminäminä! Saapui Keski-Aasiaankin. Nyt sitten vastaan kysymyksiin.

1. Milloin aloitit blogisi?

Kohta tulee vuosi täyteen.

2. Mistä kirjoitat blogissasi, mitä kaikkea se käsittelee?

Kirjoitan monikulttuurisen perheen elämästä Keski-Aasiassa. Haluan välittää meidän perheen arkea ja kertoa tästä erikoisesta kulttuurista kotomaissa oleville ystäville ja perheelle. Vaikka täältä saisi monta nyyhkytarinaa aikaiseksi (alue on mm. erittäin köyhä), haluan keskittyä ihaniin ja kauniisiin ja positiivisiin tapahtumiin ja tunnelmiin. Ja sitten kirjoitan asioista, joista itte tykkään, joissa haluan tulla paremmaksi ja mitä muuta vielä mieleen pilkahtaakaan.

3. Mikä seikka tekee blogistasi erityisen verrattaessa muihin?

No tämä maantieteellinen sijaintihan tässä...tämän kummallisen kulttuurin seassa uiminen ja melkein jo pinnalla pysyminen...Käytän omituisia vaatteita, joskus myös huiveja, ja syön ilomielin öljyistä riisiä ja valkoista leipää.

4. Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen?

Öööö...muistan kyllä tilanteen, mutta en ole ihan varma syvimmistä motiiveistani (kuten en silloinkaan kun avaan Nutella-purkin ja kaapaisen lusikalla sieltä suoraan suuhun).
Olin juuri löytänyt Pioneerinaisen blogin ja hänestä tuli uusi paras ystäväni. Jostakin tulla tumpsahdin keskelle hänen rakkausjatkokertomustaan, joka oli niiiin hyvin kirjoitettu, että iltaisin kun sain lapset nukkumaan klikkailin läpi tätä verratonta kertomusta ja valvoin liian myöhään. Silloin tajusin, että ihmiset bloggaavat. Ja se voi olla hauskaa. Ja kun menin katsomaan Bloggerin kotisivua, niin blogin aloitushan on niin mielettömän helppoa. Muutama hiiren painallus ja sinulla on blogi!

5. Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?

No muuttelen tuota taustakuvaa vähän väliä, ja viilailen pilkkuja tuon sivupalkin kanssa. Mutta kaikista mukavin muutos olisi se, että sinä, rakas lukijani, laittaisit pienen tervehdyksen käyntisi jälkeen!!! Tiedän, tiedän, en jaksa itsekään kommentoida jokaista blogia jossa käyn, mutta jospa kertoisit nyt kuka olet, mitä teet ja miksi olet mielummin blogiani lukemassa kuin tekemässä kotihommia? :D

Nyt pitää sitten tunnustus jakaa eteenpäin viidelle blogille. Täytyisi olla suomenkielisiä...

Olen aika huono laittamaan ylös upeiden blogien osoitteita...päädyn niille usein sattumalta...

Mutta yksi ihastus on Esmeralda, jonka joulukalenteria aloin seuraamaan joulukuussa. Kauniita kuvia!

Toinen blogi, jossa on kauniita kuvia arkipäivästä ja ympäristöstä on souvenirs. Tämä on niitä ensimmäisiä blogeja, joissa vierailin.

Ja nyt en sitten kyllä oikein muita suomalaisia blogeja niin uskollisesti seuraa...Ota tästä tunnustus itsellesi jos olet naimisissa ulkomaalaisen (siis ei-suomalaisen) kanssa!!!

Hyvää illanjatkoa ja nyt mie lähen sitten teenjuontiin!No comments:

Post a Comment

Kommentin jättäminen on tervetullutta! Kuka olet, mistä löysit tänne, mitä mietit?