December 6, 2015

Kauniit kynnet - pretty nails


Kynnet on se viimeinen asia, jotka saa multa huomiota.  Yleensä en käytä kynsilakkoja, koska elämä on tässä vaiheessa vielä sen verran käsityötä vaativaa, että lakkaan tulisi kolhuja jo ensimmäisen päivän iltaan mennessä. 
Joskus on kuitenkin mukava, että kädetkin on laitettu juhlia varten.  Mutta miten ne laittaa, kun pitää laittaa valmiiksi neljä lasta, oma itsensä ja sitten ollaan jo myöhässä?  Ei ole jäänyt yhteen se kerta, kun jo autossa ollaan jonnekin matkalla ja sudin jotain kevytlakkaa kynsiin.  Joka sitten rapisee pian pois. 

Olen aina välillä käynyt laittauttamassa kynnet eli siis manikyyrissä pääkaupungissa.  Siellä on pari hoitolaa, jossa kynnet saa hygieenisesti laitettua ja yleensä nämä käynnit liittyy muutenkin viikonloppureissuihin, juhliin tai ehkä työjuttuihin - siis ei arkipäivään.  

Syksyllä olin menossa ystävän kanssa pääkaupunkiin yhteen tapaamiseen ja hän suunnitteli itselleen hiustenleikkuun ja värjäyksen samalle päivälle.  Koska hoitolassa pitäisi siis odottaa monta tuntia, varasin itselleni manikyyrin.  Tällä kertaa kokeilin ensimmäistä kertaa geelikynsiä!  

Ta-daa!  Tykkäsin tosi paljon tuloksesta!  Kynnet on niin sileän tuntuiset ja lakan väri on aivan ihana. Istuin ihastelemassa kynsiäni kun odottelin ystävääni :) 


Kahdessa alakuvassa on kynnet pari päivää niiden laiton jälkeen.  Harmi kyllä olin napsinut kynnet aika lyhyeksi, koska unohdin, että olin menossa manikyyriin.  Olisi ollut kiva saada vähän pituutta näihin geelikynsiin, eikä hoitolassa tarjottu mitään pitennyksiä.  

Kahdessa yläkuvassa on kynnet tasan kaksi viikkoa alakuvien ottamisen jälkeen. 
Kuten huomaa, geeli ei lohkeile eikä kolhiudu - näillä kynsillä on pesty lapsia, pyyhitty pölyjä, tiskattu kuusihenkisen perheen tiskejä (meillä ei ole tiskikonetta), möyhitty puutarhassa ja muutenkin eletty ihan tavallista elämää.  Kynnen oma kasvu antaa aiheen joko lisätät geeliä kynnen juureen, tai poistaa geelit.

Mitenkähän ne poistetaan?  Mulla on vielä geelit noissa kynnen päissä, kolme viikkoa niiden laiton jälkeen.  No, ei täällä kukaan niitä katsele...

Suosittelen geelikynsien laittoa, jos haluat, että lakka pysyy kauniina monta päivää.  Liian aikaisin niitä ei kannata laittauttaa, koska kasvaahan se kynsi.  Ranskalainen manikyyri armahtaisi kasvun näkymistä varmasti parhaiten.  Mutta kiva oli tämäkin kokea.  Hinta on täällä noin 10 euroa.  Oletko geelikynsien fani?  

p.s. vieläkin olen vähän järkyttynyt siitä, että bloggailen kynsistä!  :)  Oi tätä pinnallisuutta!  


In English:  I am delighted to experience a gel manicure for the first time in my life.  The two bottom pictures were taken couple of days after my visit to a nail studio in the capital.  The two pictures on the top are exactly two weeks after the first pictures.  Gel manicure is smooth, shiny and pretty and stays nice for ever!  You just need to decide what to do after the nails have grown long...  

No comments:

Post a Comment

Kommentin jättäminen on tervetullutta! Kuka olet, mistä löysit tänne, mitä mietit?