January 13, 2012

Vaaleanpunainen Tammikuu (updated!)

(lisäsin unohtuneet kuvat...vanhuus ei tule yksin...)Kun Joulu on vietetty, iskee vimma saada Joulukoristeet pois tieltä.  Tilalle jotain valkoista, keveää ja nyt tuntui hento vaaleanpunainen juuri oikealta tammikuun väriltä.  Tätä makuuhuoneen lipastonpäällistä on niin mukava koristella aina kun mieliala vaihtuu! Ostin viime kesänä Suomesta Pentikiltä pari kaitaliinaa.  Tämän laitoin väärinpäin, niin on enemmän valkoista näkyvissä.  Neliskanttinen, puinen lautanen on Stockmannilta.  Ostin sen ihan sitä varten, että siihen saa laittaa kellot ja korut ja semmoiset, joita otetaan pois ja jotka päivittäin paikkaansa hakee.  Siihenhän kertyy kaikkea muutakin, kuten kuopuksen joulukalenterista irti repimät numerot, jotka odottelevat liimaajaa. Ja nyt siinä näyttää olevan myös mieheni sormus...jonkun remppahomman tieltä poistettuna.


Ihanan keijukalenterin on äiti lähettänyt.
Joulukoristeiden tieltä laatikkoon joutuneet hääkuvat löysivät paikkansa.  Tuo etualalla oleva raami oli kymmenen vuotta sitten vielä hopeanvärinen, mutta ei minua tuo vaaleanpunainen sävy kyllä haittaa! Kuva on mieheni parhaan ystävän ottama.


Poro/peura on niin söpö ja suomalainen.


Muhkeassa kynttilässä on makea tuoksu, mutta en raski sitä polttaa kun tykkään niin noista ruusukuvioista! Vaaleanpunainen maljakko oli tienvarrella tavaraa myyvältä mummolta ostettu.  Siinä on nyt tekokukkakimppu...kevään kukkia odotellessa.

Rautalankakoriin ihastuin vuosia sitten.  Se on käsityötä ja rakastan kiehkurakuviota.  Kasasin siihen helmiä ja sitten muistin simpukat, joita olemme joskus keräilleet...jostain.


Tällainen keveä ja romanttinen tunnelmanluoja on juuri sitä mitä tammikuussa kaipaan!


Vaaleanpunaiseen olen hurahtanut kyllä ja näytän seuravaksi kylpyhuoneen uuden ilmeen!

2 comments:

  1. Haluisinpa itekin laittaa kaikkea kivaa! Olohuoneesta pitäsi tulla vihreä, ja vanhat verhot heitettiin menemään... vissiin kesällä... ja uusia ei oo vielä laitettu, ha ha! Mutta pikku esineet saa vielä oottaa lasten kasvamista.

    ReplyDelete
  2. ;) Semmosta se on välillä se sisustaminen. Keskityn itse pienempiin paikkoihin...verhoja tekisi minunkin mieli uudistaa, mutta isoihin ikkunoihin menee niiiiiin paljon kangasta! Ja joo, pikkuesineet ja kynttilät...ei ihan vielä joka paikkaan!

    ReplyDelete

Kommentin jättäminen on tervetullutta! Kuka olet, mistä löysit tänne, mitä mietit?