July 24, 2011

Kirpparilöytöjä

Kirpputorit on kyllä mulle semmosia riippuvuutta aiheuttavia paikkoja! Olen kiertäny näissä paikallisissa kirppareissa jo monta kertaa.  Enimmäkseen haeskelen lapsille vaatteita.  Jos olisi ollut sadekesä, olisin ostanut kumpparit kaikille.  Viimeksi ostimme Suomesta parinkymmenen euron uudet söpöt kumpparit, ja niissä oli halkeamia jo ensimmäisen vuoden jälkeen.  Turhaa siis, kyllä minusta kumpparin pitäisi kestää muutamalle lapselle.

Esikoinen menee syksyllä kouluun Keski-Aasiassa, ja koulupuserona täytyy olla valkoinen paitapusero.  Niitä en kyllä oikeassa koossa ole kirppareilta löytänyt.  Onneksi ale-rekistä löytyi.  En nyt kuitenkaan ala noita vaatteita esitellä, kun ei ne mitenkään erikoisia ole.

Mutta tässä: aivan ihastuttava kesätarjotin! Tarjotin on 80-luvulta, metallia, ja siinä on naarmuja ja kolhuja.

 Se oli niin kesäisen ihana, että ostin sen heti hurjasta hinnasta huolimatta: 1 e!


 En ole tästä taiteilijasta kuullutkaan.  Monika P., onko kellään tietoa mitä muuta hän on taiteillut?

Tämä pääsee seinälle! Ensin meinasin keittiöön, mutta kyllähän tuo taulunakin menee, vaikka makuuhuoneeseen?Toinen kaunis esine, johon heti tykästyin: lintunaulakko.  Se ei ole oikeasti laudoista tehty, vaan nuo laudanvälit ja -kuviot on maalattu.  En ole ollut mikään lintufani, mutta tässä naulakossa nuo suomalaiset pikkulinnut on kyllä söpöjä.  Ja kun olen haeskellut sopivia naulakkoja, joita viitsii matkalaukussa raahata takaisin Keski-Aasiaan...makuuhuoneessa on tälle sopiva paikka.Ja sitten Leena Lehtolaisen pokkari, 2.50e.  Olen aikasemminkin lukenut Lehtolaisen pokkareita ja tykkään kovasti. Menee just näin vähän lomaillessa aivan hyvin ajanvietteenä.  Luin tuon kahdessa päivässä, kun en malttanut odotella loppuratkaisua.

Mitähän sitä seraavaksi löytää?

No comments:

Post a Comment

Kommentin jättäminen on tervetullutta! Kuka olet, mistä löysit tänne, mitä mietit?