May 25, 2019

Kevään kiihkeyttä


Keväällä riittää kaikenlaista.  Luonto kohisee kasvussaan ja meillä on koti täynnä tohinaa.

Kuvan nappaisin erään opiskelupaikan eteisestä.  Kivasti näkyy kansainvälisyys täälläkin, vaikka enpä osaa tuota maailmanpyörää kartalle laittaa. Mikähän se on?

Lapset ahkeroivat (vanhempien lempeän painostuksen avulla) koulutehtävien kimpussa.  Viikko vielä virallisia Suomi-koulun juttuja, joiden on pakko olla valmiina ja sitten jatkamme omia opiskeluja vielä viikon verran. 

Kaksi kissaäitiä hoitelee lapsiaan.  Todella ikävää on, että eräs kissanpennuista menehtyi eräänä yönä ilmeisesti katukissan kynsissä.  Onneksi muut viisi kissanpentua tuovat lohtua ja iloa hassuine touhuineen - ovat ne kyllä aivan todella suloisia otuksia.  Toinen emoista on päättänyt, että vain sauna kelpaa hänen lapsilleen.  Tämän illan saunomisen ajaksi se piti lukita pentuineen puutarhavajaan.

Jääkiekonkin parissa saatiin syke nousemaan.  Meillä on tsekkiläisiä vieraita, jotka ovat puhelimet kourassa seuranneet tilanteita kaukalossa ja tartuttaneet kiekkokuumetta meillekin.  Suomen voitto tarkoittaa, että finaalissa voi olla vastassa Tsekki...se selviää tänä yönä.  Ehkä onkin maailmanrauhan kannalta hyvä, että vieraamme ovat poistuneet ennen finaalipeliä!

Elämä on siis tällä hetkellä oikein täyttä ja mielenkiintoista.  Yritän saada kaksi mekkoa teetettyä seuraavaksi ja sehän meinaa jälleen jännitysnäytelmää.  Tällä kertaa otan kyllä teillekin kuvia, kun olette pyytäneet. 
No comments:

Post a Comment

Kommentin jättäminen on tervetullutta! Kuka olet, mistä löysit tänne, mitä mietit?