October 11, 2017

Kenkähylly

Kesä meni niin että hujahti, ja siitä on paljon kuvia.  Mutta niitä odotellessa jotain täältä kotoota: uusi kenkähylly!  Sehän ei enää ole niin uusi, sillä ostin sen jo aikapäiviä sitten, mutta en ole tainnut sitä täällä esitellä.  Keski-Aasialaiseen tyyliin ostosreissu ei mennyt ihan nappiin, mutta onneksi lopputulos on ihana!  


Kun kenkämäärä ylittää sen viisi-kuusi paria, alkaa säilyttäminen olla onk-kel-ma!  Paikalliset naiset saavat häälahjaksi kenkähyllyn (ja kenkiä, se on osa myötäjäisiä) ja päätinpä minäkin, että sellaisen hankin.  Basaarissa silmiin sattui tämä kaunokainen.  Olen heikkona kiekuraisiin juttuihin, joita reunassa ja taustalevyssä on, mutta lisäksi jokainen hylly on koristeltu kukkasin.  


Kun ensimmäisen hyllypaketin sain käsivarret täristen kannettua autolle ja kotiin, huomasin, että yksi hylly olikin ihan muusta setistä.  Se käytiin vaihtamassa, onneksi muistin keneltä sen olin ostanut ja eipä onnistunut vieläkään. Kolmas kerta toden sanoo ja sain kengät riviin.   


Ja kesän jäljiltä hyllyyn on jopa tullut hiukan lisättävää, mikä on aina mukava uutinen :)  


Hylly on nyt remontoidun makuuhuoneen oven takana, jonne se mahtuu juuri sopivasti.  Huoneessa on kaunis uusi laminaattilattia, jota ihailen joka kerta kun sen huomaan.  Ei raskisi sitä matoilla peittää, mutta ehkä talven tullessa pitää jotain lämmikettä heittää lattialle.  No comments:

Post a Comment

Kommentin jättäminen on tervetullutta! Kuka olet, mistä löysit tänne, mitä mietit?