December 19, 2016

Jouluun valmistautumista

Lomaviikko.  Käytämme ylimääräistä aikaa jouluun valmistautumiseen.  Täällä sataa vettä ja on kurjaa ja märkää, mutta onneksi on sähköä, lämmin talo ja tarpeeksi vaatteita!

Ensimmäiset pullakranssit on jo syöty... ja samoin nautimme joulubrowniet jo viime viikolla.  Piparkakkuja varten pitäisi löytää apteekista ruususiirappia, jotta lapset saavat toteuttaa unelmiaan.Lapset ovat askarrelleet joulukortteja, joista ensimmäinen satsi lähti jo kohti isovanhempia!


Tänä vuonna otamme ison askeleen ja teemme osan lahjoista itse!  Tällaisia ideoita on napsittu Pinterestistä ja ne ovat jo alkutekijöissä.

Ihana seinätaulu joululaulun sanoilla, teen sekä itselleni että ystävälle lahjaksi:Talviset puupalikat tekee veli isosiskolle.  Ajattelimme laittaa kirjaimia joka puolelle, että siitä saa palikoita kääntelemällä aina kivan tekstin esiin:

Winter! by Rosiefay

Ja isosisko tekee pikkusiskolle Barbie-nukkesängyn.  Meillä on valmiiksi kauniisti laikattua vaneria, jäänyt eräästä projektista, ja siitä on kiva näpertää sänky ja ommella petivaatteet.  Vähän tähän tyyliin: 

Build a DIY elegant doll bed and bonus nightstand.  All you need is a board, jig saw, hammer and nails - so easy and around $13.

Yritän rauhoitella itseäni, että viime hetken paineessa ne parhaat jutut syntyvät, mutta katsotaan nyt. Tuolla on maalit kuivumassa eräissäkin puutöissä.

Eräs suuri projektini on joulujuhlan emännöinti ja varsinkin pöydän koristelun suunnittelu.  Tällä kertaa taitaa voittaa kultainen pöytäliina, mutta miten koristella? Ihanaa kärvistellä tällaisten päätösten kanssa! :)  Saan varmaan viime hetkellä "pakko toteuttaa"-ideoita ja valvon pikkutunneille saakka.  Ihanaa!


No comments:

Post a Comment

Kommentin jättäminen on tervetullutta! Kuka olet, mistä löysit tänne, mitä mietit?