September 15, 2014

Luksusta kylpyhuoneessa


Esittelen tässä kaksi asiaa, jotka ovat ihan luksusta kylpyhuoneessa!Ensimmäinen on elävät kukat. Kesällä apen puutarha kukoisti ja minun lempipaikka oli kukkapenkit!  Tykkään kyllä kasvimaastakin ja omenapuutarhasta, mutta oi miten nautin kukkien leikkomisesta ja niiden asettelusta maljakkoon.  Minun olisi pitänyt olla jonkun vuosisadan takaisen aatelisperheen tytär, jonka päivän "työhön" kuuluu kukkatarhassa käyskenteleminen ja leikkokukkien kerääminen romanttisesti koriin.  

Minusta on tosi hienoa, kun puutarhassa riittää kukkia niin, että niitä kestää leikata kylpyhuoneen eli suomeksi sanottuna vessan pöydälle asti.  Se jos mikä on kukkaluksusta; kauniit ja makeasti tuoksuvat ruusut siinä vieressä kun harjaa hampaita ja pesee käsiä. 


Meidän ruusuilla on täällä Keski-Aasiassa sellainen kausikukinta eli joskus pensaat notkuvat täynnä ruusuja ja joskus kaikki pensaat on ihan tyhjiä.  Yritän muistaa leikata niitä maljakkoon, että saamme nauttia  tuoreiden kukkien tuomasta ylellisyydestä.
  Nämä kuvat ovat kuitenkin sieltä appelasta (ikkunattomasta kylppäristä, joten anteeksi kuvien ankea väri).  Toinen kylppäriluksus onkin jo vilahdellut näissä kuvissa.
Esittelen aivan ihanan saippuan!  

Goat Milk Stuff: Piparminttu ja Teepuuöljy
 Löysin Goat Milk Stuffin saippuat muutama vuosi sitten.  Luin ihmisten positiivisista kokemuksista ja kävin GMS:n sivuilla lukemassa ihanien tuotteiden ihmevaikutuksista monien iho-ongelmien hoidossa.  Olin vähän ihmeissäni.  En ole ikinä ollut mikään saippua-ihminen; minusta saippuat kuivattavat ihoa ja käytin kasvoilla ihan meikkifirmojen pesunesteitä ja kasvovesiä ja suihkussa suihkugeelejä ja pesunesteitä.  Silti iho kuivui ja kutisi.  

Päätin tilata Goat Milk Stuffilta saippuaa:

Pomegranate Lemonade
Pommegranate Lemonad
Nyt olen käyttänyt GMS saippuaa jo kahden vuoden ajan.  On aika antaa palautetta.

Taustaa:  olen käyttänyt kosteusvoidetta kasvoilla 11-vuotiaasta lähtien.  Kasvojen ihotyyppi on ollut sekaiho; hyvin kuivaa muualta ja t-alueella ongelmia.  Kolmisen vuotta sitten päätin aloittaa vakavasti ihonhoidon ja pesin kasvot uskonnollisella antaumuksella aamuin ja illoin, joku yleinen merkkikasvopesuneste käytössäni.  Se auttoi hieman.  

Mutta sitten siirryin pesemään kasvot aamuin illoin GMS:in teepuuöljysaippualla.  
Nämä saippuat sisältävä vuohenmaitoa,  luonnollisia rasvoja ja luonnollisia eteerisiä öljyjä.  Värikin on ihan luonnollinen, ei väriaineista.  
Valitsin teepuuöljyn kasvoille, koska teepuuöljy auttaa aknen ja öljyisen ihon hoidossa.  Se on myös luonnostaan antibakteerinen, antiviraalinen ja antifungaalinen (fungus eli sieni).   Paluuta ei ole.
Kasvojen iho voi paljon paremmin.
En käytä enää kosteusvoidetta kasvoilla, ei ole tarvetta.
GMS saippua puhdistaa ihon, mutta ei kuivata sitä. 
Kasvojen pesun jälkeen ei tule sitä ikävää kiristystä, jonka olen luullut olevan normaali osa naisihmisen elämää.  

Yhdellä lapsella on kuivia läiskiä jaloissa ja käsissä, mutta tämän saippuan kanssa ei niistä ole mitään vaivaa.  

Nautical
GMS: Nautical
Goat Milk Stuffin saippuoilla on myös muita hyviä puolia.  Vaikka onhan tuo ihonhoidollinen ominaisuus jo yksi aivan ehdoton syy käyttää niitä.  Saippuat vaahtoutuvat hyvin ja ne tuoksuvat aivan älyttömän hyviltä!  Lempisaippuani on Fiji Island (ja se on myös unelmieni lomakohde!) ja siinä tuoksuu kookos, lime ja sitruunaverbeena.  Ihana!  

Koska käytän vain GMS saippuoita, ostin heiltä kesällä kokonaisen pölkyn saippuaa.  Siitä voi sitten itse leikata palasia käyttöä varten.  Pölkky tuli halvemmaksi.  Alla kuva mun Fiji Island pinosta, vähän litistyi osa paloista matkalaukussa, mutta se ei vauhtia hidasta!   Itse leikatut ei ole niin kauniita kuin yksittäiset palat, mutta mutta, sainpas halvemmalla.   

Fiji Island, itse leikattuja paloja

Saippua myös kestää kauan.  Olen tässäkin huomannut eroja erilaatuisten saippuoiden välillä.  Jotkut melkein sulavat siihen saippuakuppiin ja kuluvat olemattomiin parissa viikossa.  GMSn saippuat kestävät viikkokausia.  

Goat Milk Stuff ei tiedä mitään tästä hehkutuksesta, mainostan vain tuotetta, josta itse tykkään ihan kympillä!  Ostan tätä nykyään usein lahjaksi ystäville.  GMSlla on myös kosteusvoidetta (pesee mennen tullen ja palatessa KAIKKI vesivoiteet, joilla ennen yritin saada talven kuivattamaa ihoa lopettamaan kutinan), deodoranttia (ei kemikaaleja), shampoosaippua (olen käyttänyt pari kuukautta, toimii!) ja muuta kivaa.  

Miksi kerron tätä teille suomalaiset ystäväni.  GMS on Yhdysvalloissa, joten tilaamisessa on omat metkunsa.  He kyllä lähettävät paketteja ympäri maailmaa, mutta Suomen tulli saalistaa veroja tällaisista tilauksista.  Kerran kun tilasin Suomeen, jouduin maksamaan veroja enemmän kuin tilauksen arvo oli.  Mutta oli se sen arvoista.  

Ehkäpä joku Suomen vuohenkasvattaja innostuisi tekemään hyvää saippuaa!!!  Mutta sen on parempi olla hyvää, tuossa ylläolevassa linkissä oli hienosti kerrottu miksi jotkut saippuat ovat hyviä ja jotkut eivät niinkään.  Aivan kuin olisin joku saippuakauppias :)  Tää vois olla mun vanhuuden päivien harraste?

No, onko sulla leikkokukkia kylppärissä ja millä peset naamas?  :)  

p.s. kuvat omia, ja hienot kuvat GMS:n sivuilta!  2 comments:

 1. Voi miten mielenkiintoista noista saippuoista! Kukkia minulla on aina vaaseissa ja kannuissa mutta kylppärissä ei, pelkään että eivät voi hyvin siellä kun on melkein koko ajan pimeetä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Itsekin ihan yllätyin, miten saippua voi olla niin mainio kauneudenhoitotuote! Mutta on siis eroja saippuoiden ja oikeasti hyvien saippuoiden välillä. Kannattaa kokeilla erilaisia luonnollisia saippuoita, jos on vain mahdollista. Tykkään siitä, että GMS ei käytä mitään kemikaaleja tuotteissaan.

   Meillä on pienten lasten takia aina valot päällä kylppäri/vessassa, vaikka eihän se luonnonvaloa tietenkään ole. Ajattelen, että ei ne leikkokukat kestä kuitenkaan niin kauan, joten ilahduttaa sitten siellä sen hetkenkin verran!

   Delete

Kommentin jättäminen on tervetullutta! Kuka olet, mistä löysit tänne, mitä mietit?