December 16, 2011

Jouluisia löytöjä basaaristaLöytyihän sieltä basaarista jouluunikin sopivaa.

Etsin jouluisia askarteluohjeita netistä ja alkoi jalat syyhyämään ostoksille.

  Viimevuotisia koristeita voi käydä katselemassa Christmas-hakusanan alta.  Tänä vuonna aion kattaa punavalkoisen pöydän.  Tässä teillekin iloksi tänä Jouluna basaarista tekemäni löydöt:


Koska elävien kukkien saaminen Jouluksi ei ole ihan varmaa, olen alkanut luottamaan tekokukkiin.  Nämä pallokukat osuivat silmiin ohikävellessä ja niistä tuli heti hyvä mieli! Ihanan punaisiakin ne ovat.  Kyllä niille jotain käyttöä keksin. (Makuuhuoneen seinällä on tähti, jossa on oikeasti punainen valo.  Otin valokuvia sähkökatkon aikaan.)Tuikkukynttelikön löysin jo muutama viikko sitten pääkaupungin uudesta sisustusliikkeestä.  Siellä oli kaikkea ihanaa, mutta raaskin ostaa vain tämän ihanan kynttiläjutskun.  Punaisia tuikkuja ei riittänyt ihan jokaiseen kohtaan.Tässä on aivan ihastuttava löytö! Näin yksinäisen kuusen erään kojun hyllyllä.  'Onko näitä lisää?' kyselin, ja kaksi muutakin löytyi.  Olivat kuulemma viimeiset.  Päätin ostaa ne ja kun myyjä oli etsimässä minulle vaihtorahaa, tuli joku muukin niitä siihen ihastelemaan.  Tämä asiakas ei ollut huomannut, että olin ostanut kuuset, ja alkoi niitä ihastuneena esittelemään ystävälleen.  'Paljon nämä maksavat?' hän kysyi myyjältä, joka ei kuullut häntä. 'Tämä pienin oli 10,' sanoin avuliaasti ja laitoin sen laukkuuni.  'Keksikokoinen oli 12', jatkoin ja laitoin sen laukkuuni.  'Ja suurin taisi olla 15', muistelin ja laitoin senkin laukkuuni.  Pelkäsin menettäväni ainokaiset muovikuuset!


Eikä tässä kaikki! Kuusissa on pattereilla toimivat valot!


Ja ne vaihtavat väriä!


Ja vilkkuvat!

Varsinkin pienin, joka on vähän eri mallistoa.


Lapsetkin tykästyivät näihin kuusiin heti.


Olin etsimässä huiveja ja kun kaivelin pinoja vähän paremmin, sieltä löytyikin tällaiset niiiiiin jouluiset huivit kuin olla ja voi :)   Kultaisia huiveja oli vain yksi, mutta ostin kaksi valkoista.  Ehkä olisi pitänyt ostaa se kolmaskin sieltä pyörimästä...ne olivat vähän alle euron kappale.


Näitä ajattelin käyttää pöydällä, valkoisen liinan päällä...tai jotain.  Vai pitäisikö laittaa tuo kultahuivi päähän jouluksi!


Lisää tekokukkia...en löytänyt kuin yhden kimpun näitä valkoisia.  Kukan keltainen keskiosa ei ole ihan minun makuuni, mutta eihän sitä niin huomaa...


Valkoinen koristenauha on erääseen projektiin, jonka voin aloittaa vasta sunnuntaina.
Aion koristella olohuoneessa keskeisen hyllyn jouluisella yllätysteemalla.
Mutta huomenna talossamme juhlitaan häitä, ja siihen ei sopinut jouluiset koristeet.  Niinpä olen myöhässä joulukoristeiden kanssa tänä vuonna. 

Häät ovat vuokranantajamme tyttären, ja koska pihamme sopii paremmin häiden viettoon, huomenna puuhataan aamuviidestä lähtien. Tänne tulee satoja vieraita, ruokaa laitetaan kymmeniä, ellei satoja litroja ja saa nähdä mitä kaikkea kerkeää päivän aikana tapahtumaan!

Kuvia tulee sitten kun toivutaan!

   

2 comments:

  1. Apua, en selviäis sellaisista häistä! Ja, lapset kyllä meilläkin pitäisivät vilkkuvista kuusista :) Ja ja ja, huivi päähän tietysti ;)

    ReplyDelete
  2. En minäkään selvinnyt, mutta heräsin taas henkiin :) Kultahuivi löysi jo paikkansa, ja näytän kuvia sitten myöhemmin!

    ReplyDelete

Kommentin jättäminen on tervetullutta! Kuka olet, mistä löysit tänne, mitä mietit?