Jos lapsilta kysyy mitä syötäisiin,
vastauksena on miltei aina Shakarov.
Ei siinä, kyllä siitä tykkään minäkin.
Ensin tehdään napakka, tuhti "patir"-leipä.
Kuvio leivän pinnalle saadaan työkalulla, jossa on nauloja kauniissa muodostelmissa. Sillä painellaan leivän pintaan, jotta se ei kohoa.
Pääosassa on myös kirpeä, jämäkkä jugurtti, joka laimennetaan vedellä juoksevaksi.
Salaattiosaan käy ihan mikä vain vihannes. Meillä oli nyt kurkkua, tomaattia ja pinaatinlehtiä.
Leipä revitään jugurtin joukkoon ja sekoitetaan hyvin.
Jos leipä olisi kovin pehmeää, siitä tulisi nyt liian vetistä.
Salaattiainekset päälle.
Pinnalle pilkottu sipuli, jonka päälle kaadetaan kuuma öljy.
Ei kun syömään!
Voi että miten hyvännäköistä ja terveellistä myös:)) Puhdas kasvisateria, nam!
ReplyDeleteKiitos, Sofia. Se on kyllä namia, ollaan syöty sitä lähesi viikottain tässä keväällä. Päälle tulee aika reippaasti öljyä, joten jos ei sitä pelkää, niin herkuttelemaan vaan!
Delete